X
Kiitos mielenkiinnostasi!

Pikaisiin kuulumisiin!

VISIOT

 Friendtex haluaa tehdä vaatteiden ostamisesta helppoa ja mukavaa. Siksi järjestämme satoja muotikutsuja sesongin aikana kodeissa, työpaikoilla, kotiputiikeissa ja showroomeilla.

 

MISSIOMME

Jos löydät kalenteristasi aikaa sesongin muodikkaimmille kutsuille, tuomme trendikkään mallistomme kotiisi. Voitte ystävien kanssa rauhassa sovittaa vaatteita ja asusteita sekä saada apua ja inspiraatiota itsenäiseltä, koulutetulta Friendtex-myyjältä. Juuri silloin syntyy upeita asukokonaisuuksia ja järkeviä vaateostoksia.

 

FRIENDTEX

Friendtex on Pohjoismaiden suurin muotikutsuja markkinoiva yritys. Vaatteita myydään kotona ja työpaikoilla sekä itsenäisten Friendtex –myyjien kotiputiikeissa ja showroomeissa. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä trendikäs mallistomme tuo muodin lähelle kaikkia. Tämä myyntitapa kasvaa jatkuvasti hyvän laadun, hintojen sekä henkilökohtaisen palvelun ansiosta.

Friendtex perustettiin Tanskan Herningissä vuonna 1986. Tänään Friendtex toimii 12 maassa. Suomeen Friendtex perustettiin vuonna 1991 ja myyntikonttori sijaitsee Turussa .